Logo Auto Verkoop Dienst
 
 
 

Onze werkwijze:

Wanneer u uw auto wilt verkopen heeft u twee mogelijkheden. U vult online het auto verkoop formulier in, waarna een van onze deskundige taxateurs contact met u opneemt en u direct van een richtprijs voorziet. We maken duidelijke afspraken en onze ophaaldienst komt de auto bij u op locatie taxeren en oppikken. Zeven dagen in de week. Dat bespaart u weer tijd en kosten.

Wanneer alles in orde is krijgt u van ons het afgesproken bedrag in contanten en voorzien wij u ter plekke van een RDW vrijwaring. U kunt natuurlijk ook naar ons toekomen. Wanneer u geen auto inruilt zorgen wij dat u weer thuis wordt gebracht of betalen uw kaartje voor het openbaar vervoer.

Autopapieren

Het is belangrijk dat u beschikt over geldige en volledige documentatie zoals een APK keuringsbewijs en een kentekenbewijs. Wanneer u een vervangend kentekenbewijs nodig heeft kunt u dat hier aanvragen.

TIP: vul het auto verkoop formulier zo volledig mogelijk in en zorg voor duidelijke foto's, zodat wij in staat zijn een reële verkoopwaarde te bepalen.

Contant geld

Veruit de meeste klanten prefereren contant geld na de autoverkoop. U krijgt het bedrag direct in uw handen en hoeft er dus niet op te wachten. Desalniettemin heeft u bij ons de mogelijkheid om het geld via een spoedboeking op uw bankrekening te laten storten. Wij garanderen een soepele transactie die geheel naar wens verloopt.

 
Wilt u wel uw auto verkopen, maar kunt u geen auto missen? Informeer dan naar onze inruilmogelijkheden. Wij beschikken over een ruime voorraad uitstekende occasions. Is uw huidige auto meer waard dan de inruilauto? Wij betalen het verschil in contanten uit.
Voorbeeld van Auto verkopen
 
 
 

Uw auto direct aanbieden

 
Vul het kenteken in zonder spaties of "-" tekens.
Kilometerstand:
Staat van de auto
Opmerkingen:
 
 
Upload hier een foto van de voorzijde van de auto

foto van de voorkant
Upload hier een foto van de linker voorkant van de auto

foto van links-voor
Upload hier een foto van de rechter achterkant van de auto

foto van rechts-achter
Upload hier een foto van de zijkant van de auto

foto van de zijkant
Upload hier een foto van het interieur van de auto

foto van het interieur
Upload hier een foto van de kilometerstand van de auto

foto van de kilometerstand
Uw vraagprijs:
 
 
Naam:
Telefoonnummer:
Postcode:
Huisnummer:
E-mail:
 
 
de nationale
Auto Verkoop Dienst
De Auto Verkoop Dienst is een betrouwbare partner voor de inkoop en verkoop van uw auto.
Schelluinsestraat 7
4203 NJGorinchemZH
0183-634765
Home   |   Sitemap   |   Contact   |   Privacy en cookies