Bemiddeling en verkoop

Auto Verkoop Dienst streeft naar een compleet aanbod van particuliere auto's. Inmiddels hebben wij dat doel ruimschoots bereikt. Auto's op dealer niveau, jonge gebruikte auto's, exclusieve auto's, fraaie oldtimers, stuk voor stuk hoogwaardige automobielen met aantoonbare (onderhouds)historie. Dat is waar wij voor staan.

Inruil en garantie

Als onafhankelijke, gecertificeerde automakelaar begeleiden wij het totale aan- en verkooptraject van uw voertuig. U kunt een particuliere auto aanschaffen met garantie en bovendien uw auto, boot, motor, camper of caravan zonder moeite inruilen.

Verkoopbemiddeling

Als u via Auto Verkoop Dienst uw auto verkoopt, presenteren wij deze in onze virtuele autoshowroom. Na de inschrijving in het verkoopbestand neemt u de auto gewoon weer mee naar huis. Elke geïnteresseerde klant kan via een virtuele presentatie uw auto bezichtigen. U hoeft zich dus niet druk te maken over mensen bij u aan de deur! Wij dragen zorg voor de inruilauto en de garantie voor de kopende partij, terwijl u het afgesproken bedrag en de vrijwaring ontvangt.

Een auto kopen

U kunt via de Auto Verkoop Dienst een auto aanschaffen. De Auto Verkoop Dienst draagt zorg voor de in-te- ruilen auto, de garantie en zo mogelijk de financiering, bovendien controleert de Auto Verkoop Dienst de staat en de historie van het voertuig.

 

 

 
Taxatie

Laat uw auto taxeren door één van onze deskundige automakelaars voordat u deze verkoopt. De kosten hiervoor bedragen € 9,50. Het taxatierapport van de WBP-gecertificeerde automakelaar vermeldt de reële, particuliere verkoopwaarde van uw voertuig. Die ligt in veel gevallen hoger dan u denkt!

Milieu

Auto Verkoop Dienst staat voor een beter milieu. Sinds de oprichting van het bedrijf carpoolen onze medewerkers zoveel mogelijk. Mede door gebruik te maken van groene stroom, spaarlampen papieren bekertjes etc, zetten wij ons in voor een beter milieu. Maar we gaan nog verder. Ons doel is om minimaal klimaatneutraal te werken. Dit doen wij door onze CO2-uitstoot zoveel mogelijk te beperken. De uitstoot die niet te beperken valt compenseren wij jaarlijks door te investeren in klimaatcompensatie projecten. Voorbeelden zijn: windmolenparken, waterkrachtcentrales en zonnepaneelprojecten. Hierdoor verminderen wij elders in de wereld de hoeveelheid CO2 uitstoot.

 
Laat hier uw nummer achter.